Σάββας Πούμπουρας για το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη: Βαρέθηκα να βλέπω φορέματα και τακούνια

Σάββας Πούμπουρας για το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη: Βαρέθηκα να βλέπω φορέματα και τακούνια

Ο Σάββας Πούμπουρας, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, μίλησε στην κάμερα του «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και ξεκαθάρισε όσα συζητήθηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

«Στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω. Μια χαρά πέρασα φέτος, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητές μου, μπορώ να ξεπερνάω εμπόδια και προστριβές γρήγορα», δηλώνει ο Σάββας Πούμπουρας.

«Πάντα κρατάω το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Και από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι και από το καλό επίσης», τονίζει ο παρουσιαστής.

Θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη; Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά:

«Ίσως σε ένα εντελώς διαφορετικό concept ναι. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό, δεν είχα ξανακάνει τέτοιου είδους εκπομπή. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη».

Πώς σχολιάζει την απόφασή του να κάνει unfollow στην Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το κλείσιμο της φετινής σεζόν;

«Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως και η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής. Τέλος, αναφορικά με την πρόσφατη στιχομυθία τους στον αέρα της εκπομπής, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ο Σάββας Πούμπουρας διευκρίνισε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

«Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω: τρεις μέρες μ’ έχεις πάει σερί με τα φορέματα. Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα