Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της

Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της

Πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ και επέστρεψε στο σπίτι της η Madonna.

Στη ΜΕΘ βρέθηκε χθες Τετάρτη 28 Ιουνίου η σταρ της ποπ προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία σε θαυμαστές, καλλιτέχνες και συνεργάτες.

Τα νέα για την υγεία της είναι ευχάριστα και σήμερα επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ασθενοφόρο, με πρόσωπο από το περιβάλλον της να λέει ότι είναι καλά.

 Ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε τον Ιούλιου από τον Καναδά και θα είχε διάρκεια επτά μήνες για τα 40 χρόνια της στη μουσική σκηνή.

Η 64χρονη ποπ σταρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις το Σάββατο στη Νέα Υόρκη και διακομίστηκε στη ΜΕΘ, όπου και διασωληνώθηκε. Ένα 24ωρο μετά την είδηση για τη νοσηλεία της Μαντόνα, μία πηγή επιβεβαίωσε στην DailyMail.com ότι η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της και «αισθάνεται καλύτερα».

Η ευχάριστη είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη της DailyMail.com ότι οι μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησαν μια σύσκεψη κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή, εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην επιβιώσει από την βακτηριακή λοίμωξη, που την ανάγκασε να εισαχθεί στην Εντατική.

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης της ομάδας -στην οποία συμμετείχαν πολλοί επί σειρά δεκαετιών συνεργάτες της Μαντόνα- ελήφθη η δύσκολη απόφαση να αναβληθεί η πολυαναμενόμενη 40η επετειακή περιοδεία της.

Την Τετάρτη, ανακοινώθηκε ότι η Μαντόνα έπασχε από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει.

Μια πηγή σχολίασε: «Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο πώς θα τελείωναν όλα. Η Μαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο. Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην Εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε πολλή ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί φίλοι της για αρκετό καιρό. Έπρεπε όμως να είναι δίκαιοι με τους θαυμαστές, και με την περιοδεία να πλησιάζει ακόμη περισσότερο, πήραν την απόφαση να την αναβάλουν σχεδόν αμέσως. Ακόμα κι αν επρόκειτο να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω το πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα