Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Μαντόνα - Νοσηλεύτηκε στην εντατική

Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Μαντόνα - Νοσηλεύτηκε στην εντατική

Στην εντατική η Μαντόνα. Τι συμβαίνει με την υγεία της. Αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία.

Η Μαντόνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην εντατική. Μάλιστα βγήκε ανακοίνωση για την αναβολή της περιοδείας της.

 Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το περασμένο Σάββατο η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαντόνα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στο πλευρό της 64χρονης βασίλισσας της ποπ, ήταν η κόρη της Λούρδη Λεόν.

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», είπε ο μάνατζερ της Μαντόνα και πρόσθεσε ότι το αστέρι της ποπ θα χρειαστεί να αναστείλει όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η περιοδεία.

Τον τελευταίο μήνα η Μαντόνα έκανε εντατικές πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, με την οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια της καριέρας της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα