Νατάσα Θεοδωρίδου σε Ελένη Μενεγάκη: Δε μου άρεσε αυτό, είναι ντροπή

Νατάσα Θεοδωρίδου σε Ελένη Μενεγάκη: Δε μου άρεσε αυτό, είναι ντροπή

Μια δημόσια έκκληση στην καλή της φίλη και κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη, απηύθυνε σήμερα (19/6) η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι».

Όλα άρχισαν όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου αν την ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως εκείνον δεν τον ακολουθεί. Τότε η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και κοιτώντας την κάμερα, ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να ακολουθήσει τον Νίκο Μουτσινά επικαλούμενη την αδερφική σχέση που έχουν.

«Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες, ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα λέει ότι μοιάζουμε σαν αδερφές.

Ελένη. Σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα… Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα