Νόνικα Γαληνέα: Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Νόνικα Γαληνέα: Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Πέθανε σήμερα 2 Ιουνίου 2023, λίγο πριν κλείσει τα 85 χρόνια ζωής, η Νόνικα Γαληνέα, προκαλώντας θλίψη.

Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε με τις κόρες της στο πλευρό της. Η κηδεία της, θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 6 Ιουνίου, στο Α’ Νεκροταφείο.

Την τελευταία της επιθυμία αλλά και την έκκληση της οικογένειάς της αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη με ανάρτησή της.

Η επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο πάντα στήριζε.

Η οικογένειά της ζήτησε να μην υπάρξουν κάμερες μέσα στο χώρο του νεκροταφείου για την κηδεία, παρά μόνο έξω ώστε να γίνουν οι δηλώσεις, όσων το επιθυμούν και βρεθούν στο τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου.

Επιθυμία είναι «να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα».

Η ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας.

Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα. Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ Νεκροταφείο. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση. Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε».

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα