Γιώργος Λιάγκας σε Κλέλια Ρένεση: Να κοιτάξει μήπως η δική της άποψη είναι η μειοψηφούσα

Γιώργος Λιάγκας σε Κλέλια Ρένεση: Να κοιτάξει μήπως η δική της άποψη είναι η μειοψηφούσα

Μια παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση. Οι δηλώσεις της ηθοποιού που είχαν σχολιαστεί από την εκπομπή «Το Πρωινό» αφορούσαν κάποιες αναφορές της για νοθεία στις εκλογές, κάτι που είχε πει σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, η ίδια είχε αναφέρει πως της μεταφέρθηκε από περισσότερα από 10 άτομα, ότι έξω από εκλογικά τμήματα υπάρχουν ορισμένα άτομα που μοιράζουν σε ηλικιωμένους και αναποφάσιστους έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια ώστε να τα ρίξουν στις κάλπες.

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε σχολιάσει αυτή την δήλωση, με έναν τρόπο, ο οποίος δεν άρεσε στην ηθοποιό. Έτσι, έσπευσε να κάνει μια δημοσίευση στο Instagram της, γράφοντας πως:

«Με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο κ μου λέει «ρε συ είδες τι έπαιξε ο Λιάγκας;

Απάντησα πως δεν συνηθίζω να μαθαίνω ξένες γλώσσες στα γεράματα.

Μου λέει: δες το, είναι για το στόρι της Κυριακής που έκανες για τον χρηματισμό των ψήφων έξω απ’ τα εκλογικά κέντρα.

Λέω από μέσα μου: να επιτέλους ένας χριστιανός που θα πει στο ελληνικό κοινό, πως σε περίπτωση που δεν το ξέρει, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ την ώρα που πάει να ρίξει την ψήφο του. (Λέω μέσα μου)..

Ίσως, αυτό να σημαίνει δημοσιογραφία (μέσα μου), μάλλον θα συμπλήρωσε στο σχόλιό μου (που ενημέρωνα για Νδτες με φακελάκια σφραγισμένα) ότι σίγουρα έγινε από όλες τις παρατάξεις (που όντως έγινε) κ είναι το ίδιο απεχθές από όπου και αν συμβαίνει γιατί ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (σκεφτόμουν από μέσα μου)… μέχρι που είδα το απόσπασμα.

Κατάπληκτη μέσα σε 1 λεπτό, είδα μονταρισμένη σαπουνόπερα, κοπτική ραπτική “εδώ τα καλά πατρόν για δεξιότιμονους” και εννοείται έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής. Εκτός του ότι πήρανε ό,τι κομμάτι βόλευε για το αφήγημά τους, μας είπανε ότι τώρα πια, δεν πρέπει να μιλάμε ή να εκθέτουμε τις απόψεις μας πια, γιατί ο λαός αποφάσισε και πρέπει κοινώς να σκάσουμε. Και ενώ εγώ το βίντεο το έβγαλα το μεσημέρι των εκλογών, που κανείς δεν ήξερε ακόμη τίποτα (και ενώ οι κάλπες θα ήταν ανοιχτές για πολλές ώρες ακόμη) αυτοί το μετέδωσαν σαν να είναι σχόλιο μεταγενέστερο, μετά το πέρας των εκλογών και αφού είχε βγει το αποτέλεσμα».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Από την εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την δική του απάντηση για να διευθετήσει το θέμα και το τι έγινε από μεριάς του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε «επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη και ωραιότατη Κλέλια Ρένεση. Επειδή εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κα Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι “δεν βλέπω πρωινά του Λιάγκα γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες”. Προφανώς, εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς, θα πω εγώ που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Επίσης, μην πέφτει στο ίδιο ολίσθημα που πέφτουν οι πολλοί. Είναι το γνωστό ανέκδοτο με την Πανεπιστημίου, που πάει κάποιος μόνος του ανάποδα κι ακούει στο ραδιόφωνο να λέει “προσοχή, προσοχή, ένας οδηγός πάει ανάποδα”. Και λέει αυτός μόνος του “μα τι λέει αυτός στο ραδιόφωνο; Δεν είναι ένας, είναι πολλοί που πάνε ανάποδα”. Άρα, λοιπόν, να κοιτάξει μήπως η δική της άποψη είναι η μειοψηφούσα και όχι των άλλων. Εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, ρώτησα τους συνεργάτες μου».

«Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή, και ένα στο τέλος, για να μικρύνει και παίξαμε 42 από τα 44 δευτερόλεπτα. Ό,τι είπε η κυρία Ρένεση, το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μην αναγνωρίζοντας ένα καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δεν συνάδει, κατά την άποψή μου, με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερός, προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με ένα άλλο που είχε πει νωρίτερα, για χρηματισμό ψηφοφόρων, εμείς δεν το παίξαμε. Αν ξέρει κάτι η κυρία Ρένεση, θα συνεισφέρει στη δημοκρατία.

Επίσης, ελπίζω να ευχαριστήθηκε τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της, εγώ δεν θα μπορούσα και να με καλούσαν να πάω γιατί δεν πίνω οινόπνευμα και έχω σώας τας φρένας».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «μην πουν ότι όσοι πίνουν, δεν έχουν σώας τα φρένας. Πίνει ο μισός κόσμος και καλά κάνει. Για μένα το είπα, μην παρεξηγηθώ».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα