Στηβ Κακέτσης: Τελευταίο αντίο στον «Άρχοντα της Νύχτας» - Υποβασταζόμενη η Κατιάνα Μπαλανίκα

Στηβ Κακέτσης: Τελευταίο αντίο στον «Άρχοντα της Νύχτας» - Υποβασταζόμενη η Κατιάνα Μπαλανίκα

Το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Δευτέρας.

 Από νωρίς έφτασε στην εκκλησία η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο τους φανερά συντετριμμένη και αργότερα ακολούθησαν αρκετοί φίλοι του.

 Ανάμεσά τους ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και πολλοί ακόμη.

 «Απαλλάχτηκε από όλους τους πόνους που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό, μου είπε η Κατιάνα. Είχε πέσει πάρα πολύ, είχε βαρύνει πάρα πολύ και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένας άνθρωπος έχει μόνος του παραιτηθεί από τη ζωή του, λες πως ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί.

Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας!», ανέφερε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού. Ανάμεσα στα στεφάνια που εστάλησαν ήταν και αυτό της Άντζελας Δημητρίου, μιας γυναίκας που τον σημάδεψε.

Υποβασταζόμενη η Κατιάνα Μπαλανίκα

Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση, έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου η Κατιάνα Μπαλανίκα, όπου κηδεύεται ο γνωστός επιχειρηματίας.

Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλεμένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα