Εβελίνα Παπούλια: Χώρισα την ίδια μέρα που παντρεύτηκα

Εβελίνα Παπούλια: Χώρισα την ίδια μέρα που παντρεύτηκα

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Δύο Ξένοι» και την ξαφνική μεγάλη επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στους γάμους της.

Για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους» η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, δεν ήμουν και υποψιασμένη. Ότι θα γινόταν επιτυχία οι “Δύο ξένοι” το ήξερα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Πριν είχα κάνει πολύ λίγα πράγματα δεν μπορούσα να φανταστώ την απήχηση. Τότε είχα ακούσει τα πάντα, ότι μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη που δεν είχε καμία σχέση αλλά το σενάριο ήταν πατημένο εκεί. Κάποια στοιχεία ήταν πατημένα εκεί. Είχε και έρωτα ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Ελένη Μενεγάκη οπότε ήταν αναπόφευκτο, πάτησε πάνω στην περσόνα».

Η ηθοποιός σημείωσε πως: «Δεν περάσαμε ωραία στα γυρίσματα (γέλια). Ήταν δύσκολα, κάναμε επτά μέρες γύρισμα, πάρα πολλές ώρες. Όταν κάνεις 5-6 γύρισμα τρικάμερο ήταν κούραση. Θα κάτσω να το δω σε επανάληψη γιατί δεν το έχω δει ολόκληρο, είχα θέατρο τότε και δεν έβλεπα τα επεισόδια, εάν τύχαινε το έβλεπα».

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού

«Είμαι με το αυτοκίνητο μαζί με την κολλητή μου φίλη η οποία δεν πολυβγαίνει από το σπίτι, είχε κάποια στοιχεία αγοραφοβίας. Την πήρα να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, σταματάμε σε ένα φανάρι, εκείνη τη στιγμή σχολάει ένα σχολείο και πέφτει όλο το σχολείο πάνω στο αμάξι και μου το ακινητοποιεί. “Δεν βγαίνω ξανά μαζί σου!” μου είπε η φίλη μου» αναφορικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού που βίωνε εκείνη την εποχή.

Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Δεν έχω κάνει ιδιαίτερα λάθος επιλογές στη ζωή μου. Είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλει πάρα πολύ να ανήκει κάπου και ένα άλλο κομμάτι μου θέλει την απόλυτη ελευθερία. Είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός, αν μου γινόταν μία πρόταση πάνω στην τρέλα, θα έλεγα “ναι” γιατί θα το ζούσα έτσι. Άμα αρχίσω και το σκέφτομαι, ήδη το “ναι” είναι στη φθορά».

Ο δεύτερος γάμος

Η Εβελίνα Παπούλια έκανε μία αναφορά στον δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα, λέγοντας: «Ο γάμος ήταν ένα δίπλωμα χωρισμού. Ισχύει ότι το ίδιο βράδυ χώρισα, μέσα σε ένα μήνα πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Είναι αυτό που λέμε “γυρνάω και δεν ξέρω ποιος είναι αυτός δίπλα μου. Είπε μία ατάκα που μου τη σβούρηξε, είπα “Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει τίποτα για μένα”».

Σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια τοποθετήθηκε για το κίνημα Metoo λέγοντας: «Εξακολουθεί να είναι το απόλυτο σοκ. Έχω κάποιους φίλους μέσα στο χώρο οπότε είμαι από αυτούς που πάω, κάνω τη δουλειά μου και φεύγω. Πολλά πράγματα δεν τα ήξερα και δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον χώρο μας. Δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος μπορεί να γυρνάει την πλάτη όταν μπορεί να βοηθήσει, στις περιπτώσεις μιλάει μόνο η ουσία, που είναι τα θύματα».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα