Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θέρου - Οι φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζί

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θέρου - Οι φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζί

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Δείπνησαν μαζί με φίλους στη Νέα Υόρκη.

Η γνωριμία της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) έγινε το 2012 στα γυρίσματα του «Wanderlust» και τον Αύγουστο του 2015 παντρεύτηκαν. Οι δύο ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο λαμπερά χολιγουντιανά ζευγάρια, αλλά λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι απόλαυσε ένα δείπνο με τους φίλους του, Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman) και την σύζυγό του Αμάντα Άνκα (Amanda Anka). Ο Μπέιτμαν είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της ηθοποιού έχοντας συμπρωταγωνιστήσει παράλληλα σε πολλές ταινίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) μοιράστηκαν μια αγκαλιά πριν καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλο στο εστιατόριο II Cantinori στην Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός η οποία ήταν ντυμένη casual έφυγε από το εστιατόριο κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα