Δημήτρης Γεωργαλάς: Ήταν καλά τα λεφτά και έπρεπε να ζήσω

Δημήτρης Γεωργαλάς: Ήταν καλά τα λεφτά και έπρεπε να ζήσω

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Γεωργαλάς ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Ο βίαιος «Κώστας» του Σασμού, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη φοβία του για τα ύψη που κατάφερε να αποκρύψει προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Ήταν καλά τα λεφτά και είπα ψέματα ότι δεν έχω υψοφοβία. Έπρεπε να ζήσω. Ο ηθοποιός πρέπει να υπερβαίνει τον εαυτό του και αυτό είναι βασική αρχή. Αλλά ήταν τότε να χάνουμε δουλειές; Ήταν στο Μετοχικό Ταμείου, στην ταράτσα, κι έβλεπες κάτω τη Σταδίου. Είπα από μέσα μου «αν βγει αυτό το γύρισμα…», σχετικά με το γύρισμα του σποτ.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς πρόσθεσε επίσης πως το ψέμα τον έχει βοηθήσει κάποιες φορές: «Πιστεύω γενικά στο ψέμα. Επειδή η αλήθεια πονάει πολύ καλύτερα να λες ψέματα. Έχω έναν φίλο θεολόγο που λέει ότι το ψέμα είναι ευλογημένο από τον Θεό. Δεν θα πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι θα πληγωθεί πάρα πολύ. Προτιμώ ένα ψέμα ζωτικό παρά μια αλήθεια που θα τον «σκοτώσει». Κάποια πράγματα πρέπει ο καθένας να τα ανακαλύπτει μόνος του», πρόσθεσε.

Ακόμη κι όταν ήταν φοιτητής στη Φιλοσοφική σχολή κι έδωσε εξετάσεις παράλληλα για το Εθνικό Θέατρο, με ένα μικρό ψέμα κατάφερε να κάμψει τις αντιρρήσεις των γονιών του, καθώς τους είπε πως δεν είχε αφήσει το Πανεπιστήμιο. Αργότερα όταν αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του εκείνη του είπε: «Το ήξερα. Ήσουν διπρόσωπο παιδί από μικρός».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε και για το διάστημα που έμεινε στη Γαλλία σαν ηθοποιός και για τις εκεί συνεργασίες του, με τον σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ και πρωταγωνιστώντας δίπλα στη Βανέσα Παραντί. Μάλιστα, σε σκηνή που γυρίστηκε μέσα σε βάρκα κόντεψε να λιποθυμήσει από τη ναυτία.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα