Τάσος Γιαννόπουλος: Αυτή η σειρά μου άλλαξε τη ζωή - Ο κόσμος στο δρόμο με αποκαλεί Μάκη

Τάσος Γιαννόπουλος: Αυτή η σειρά μου άλλαξε τη ζωή - Ο κόσμος στο δρόμο με αποκαλεί Μάκη

Ο Τάσος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο για την σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό κι αν έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του Μάκη.

Η ζωή σας άλλαξε λοιπόν όταν από τη μια μέρα στην άλλη γίνατε αναγνωρίσιμος από τη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Φυσικά και άλλαξε η ζωή μου. Έγινα αναγνωρίσιμος, καθώς μέχρι τότε έκανα μόνο θέατρο. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά λοιπόν ήρθε το 2007, με το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Με τον Γιάννη Μπέζο γνωριζόμασταν, είχαμε δουλέψει πρώτη φορά μαζί πέντε χρόνια νωρίτερα, όταν ανεβάσαμε στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τη «Λυσιστράτη». Δουλέψαμε 1-2 φορές ακόμα στο θέατρο και μου πρότεινε τον ρόλο στη σειρά, μια πραγματικά ευτυχής συγκυρία για μένα. Ήμουν εξαρχής θετικός, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αυτή η σειρά μου άλλαξε τη ζωή, έγινα ξαφνικά γνωστός σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό. Με βλέπανε στον δρόμο και με σταματούσανε, μου φωνάζανε «πού ‘σαι ρε Μάκη» και τέτοια. Με κοιτάζανε στο δρόμο και γελάγανε και απορούσα, νόμιζα ότι κάτω έχω. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει αυτό από τη μια μέρα στην άλλη. Σιγά-σιγά, με τα χρόνια, χτίζεις μια οικειότητα με τον κόσμο. Είναι όμορφο να έχεις άμεση ανταπόκριση, να σου λένε μπράβο.

Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;

Εγώ έχω απεμπλακεί από το ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στο δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί Μάκη και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από το ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, όχι. Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της. Καλό είναι μια σειρά να ολοκληρώνεται πάνω στην τρομερή επιτυχία της. Πάνω στην κορύφωσή της.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα