Τσαλίκης: Είπαμε με τη Δώρα είμαστε μαζί και πήγε να πεθάνει. Έπεσε σε κώμα

Τσαλίκης: Είπαμε με τη Δώρα είμαστε μαζί και πήγε να πεθάνει. Έπεσε σε κώμα

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια και καμαρώνουν τα τρία τους αγόρια.

Βέβαια, η γνωριμία τους ήταν επεισοδιακή, μιας και η σύζυγος του τραγουδιστή έπεσε σε κώμα και παραλίγο να πεθάνει. «Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί», είπε στην εκπομπή Night Out.

Εκείνη την εποχή έκανε και τα πρώτα βήματα στον χώρο της μουσικής και αρκετοί ήταν εκείνοι που του είχαν πει πως ναι μεν η σχέση του θα του έκανε καλό, αλλά όταν άκουσαν ότι θα παντρευτεί ξενέρωσαν. «Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δε θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα