Μπέττυ Μαγγίρα: Στα δικά μου μάτια φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας

Μπέττυ Μαγγίρα: Στα δικά μου μάτια φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας

Είμαι άφωνη, γιατί στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας. Καταρχάς θεωρώ, ότι είναι απαράδεκτο από την πλευρά ενός άνδρα να βγαίνει και να δίνει, μετά από τόσα χρόνια, μια πληροφορία που δεν μας χρησιμεύει σε τίποτα....

Θέση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «OK!» και την αναφορά στην Όλγα Τρέμη πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

«Είμαι άφωνη, γιατί στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, φάνηκε πολύ μικρούτσικος ο Ανδρέας. Καταρχάς θεωρώ, ότι είναι απαράδεκτο από την πλευρά ενός άνδρα να βγαίνει και να δίνει, μετά από τόσα χρόνια, μια πληροφορία που δεν μας χρησιμεύει σε τίποτα. Είναι ένα προσωπικό δεδομένο. Είναι σαν να βγουν τώρα κάποιοι πρώην σύντροφοι μου και να λένε "τα είχα με την Μπέττυ Μαγγίρα". Ε και; Γιατί να βγεις να το κάνεις αυτό; Νομίζω ότι εκθέτεις ένα τρίτο πρόσωπο. Είχαν σχέση, που είναι κάτι ωραίο και ο έρωτας είναι ωραίος, όπως όλο αυτό που φέρνει, όμως το να βγεις μετά από τόσα χρόνια και να αποκαλύψεις κάτι τέτοιο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λογική. Επίσης, δεν το καταλαβαίνω το off the record. Μου φαίνεται περίεργο γιατί τα είπε off the record σε έναν δημοσιογράφο. Άλλο να τα πεις σε έναν φίλο σου, κολλητό και να εκμυστηρευτείς μια ιστορία αλλά μια τόσο προσωπική ιστορία να την πεις σε έναν δημοσιογράφο;», είπε η παρουσιάστρια.

Η Μπέτυ Μαγγίρα συνέχισε λέγοντας ότι «ανήκουν στον ίδιο όμιλο το περιοδικό με την παραγωγή της εκπομπής που είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει σημασία αυτό. Υποτίθεται, ότι είναι ένα πρόσωπο που ανήκει σε αυτή την παραγωγή. Αν διαβάσεις τη συνέντευξη, είναι σαν να τα είπε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος να το φτιάξει ότι τα είπε, το ακούω και αυτό, αλλά διαβάζοντας το είναι σαν να τα είπε. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται για κανένα πρόσωπο, είτε είναι σημαντικό, είτε δεν είναι, επειδή πρόκειται τώρα για την συγκεκριμένη γυναίκα. Για όλα τα πρόσωπα και ειδικά για αυτά που φαίνονται και προβάλλονται γιατί είναι ακόμη πιο γνωστά. Τώρα ξέρουμε ποια είναι και αφορά σε μια πολύ τρυφερή ηλικία δική της. Δεν ήταν απλά μια σχέση που πέρασε όπως άλλες που γνωρίζαμε του ιδίου. Επίσης, πόσο αφελής μπορεί να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Δεν είναι ωραίο τόσο προσωπικά δεδομένα να βγαίνουν και μετά από τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει αυτό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα