Σύνδρομο Τουρέτ: Ο Lewis Capaldi έπαθε κρίση στη σκηνή (Video)

Σύνδρομο Τουρέτ: Ο Lewis Capaldi έπαθε κρίση στη σκηνή  (Video)

Συγκινητική ήταν η στήριξη των θαυμαστών του τραγουδιστή Λιούις Καπάλντι (Lewis Capaldi) κατά τη διάρκεια συναυλίας κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε συμπτώματα του συνδρόμου Τουρέτ.

Το βίντεο από τη συναυλία που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη το βράδυ της Τρίτης, δείχνουν τον Σκωτσέζο καλλιτέχνη ν’ απομακρύνεται από το μικρόφωνο, καθώς είχε συσπάσεις στο κεφάλι και στους ώμους.

Το κοινό, το οποίο τραγουδούσε μαζί του το «Someone You Loved», συνέχισε το τραγούδι μέχρι να μπορέσει εκείνος να συνέλθει και να επιστρέψει.

Ένα απόσπασμα της εμφάνισης αυτής της εβδομάδας προβλήθηκε σχεδόν 32 εκατομμύρια φορές στο TikTok, με τους θαυμαστές να επαινούν τον τραγουδιστή γιατί συνεχίζει τις εμφανίσεις του, απερίσπαστος.

«Αισθάνομαι μεγάλη παρηγοριά γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να γίνω μια τραγουδίστρια μια μέρα, ανεξάρτητα από το Τουρέτ μου» έγραψε μία χρήστης, ενώ άλλοι εξέφραζαν την αγάπη και τη στήριξή τους στον Καπάλντι.

Πέρυσι, ο Καπάλντι είχε μιλήσει για τη διάγνωσή του με το σύνδρομο, το οποίο περιλαμβάνει ακούσιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, γνωστά και ως τικ.

«Είμαι αρκετά νευρικός άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι παίρνω ναρκωτικά πολλές φορές όταν με συναντούν» ανέφερε, προσθέτοντας ότι είχε φοβηθεί ότι μπορεί να «πεθαίνει» ή ότι είχε κάποια εκφυλιστική ασθένεια.

Αποκάλυψε, επίσης ότι του είχε χορηγηθεί μπότοξ στον ώμο του για να σταματήσουν οι συσπάσεις.

Mάλιστα τον Ιανουάριο, είχε βιώσει ένα ανάλογο περιστατικό, όπου είχε σταματήσει για λίγο την εμφάνισή του και είπε στους θαυμαστές: «Έχω Τουρέτ, έχω μερικές συσπάσεις», πριν επανέλθει στο τραγούδι.

«Είμαι πολύ καλά, απλά μου συμβαίνει όταν κουράζομαι, είμαι αγχωμένος, χαρούμενος, οτιδήποτε».

Η Μπίλι Άιλις, πάσχει επίσης από το ίδιο σύνδρομο, όπως είχε αποκαλύψει το 2018.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα