Χωρισμός Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Ένας εκ των δύο έχει προχωρήσει την ζωή του»

Χωρισμός Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Ένας εκ των δύο έχει προχωρήσει την ζωή του»

 Μετά την είδηση για τον χωρισμό Σπύτου Δημητρίου και της Ελονώρας Ζουγανέλη ακούστηκε ότι ο ένας από τους δύο έχει κάνει μια καινούργια αρχή σε νέα σχέση

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες ένας εκ των δύο έχει βρει ήδη νέο σύντροφο.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο αλλά πρόσφατα έγινε γνωστή η κατάθεση του διαζυγίου του. Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» έκανε αποκαλύψεις.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος.

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε».

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Δημητρίου 
Το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο να παίζει πιάνο. Ο δικηγόρος επέλεξε ένα τραγούδι του Elvis Presley, ενώ όπως θα παρατηρήσει κανείς δεν φοράει τη βέρα του.

«Elvis Presley για κάποιον λόγο…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα