Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων, ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο

Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων, ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία σχολιάζοντας το θέμα τού διαζυγίου του με την Σίσσυ Χρηστίδου, είπε πως δεν περίμενε ότι ο ίδιος και η παρουσιάστρια θα έφταναν μέχρι εκεί.

 «Καταρχάς αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων, άρα δεν θα μπορούσα να το αποφύγω» δικαιολογήθηκε αρχικά ο Θοδωρής.

 «Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο. Εμένα με στεναχωρεί και με απογοήτευσε πάρα πολύ, και λογικό. Από κει και πέρα, για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ’ όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν δικό του άνθρωπο εκεί υπάρχει κάποιος λόγος. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο. Να δω το μερίδιο ευθύνης, γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας.

 Βλέπεις ότι φταίνε και οι δύο, είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Βάζει ο ένας, βάζει ο άλλος, και αυτό κάπου ισορροπεί, σε σχέση με ό,τι έχει βάλει ο καθένας. Οπότε εγώ προσπαθώ να δώσω την προσοχή μου αλλού.

 Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και θα αντιμετωπίσω αργότερα» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης, τονίζοντας πως πρωταρχικό του μέλημα ήταν να μην πληγωθούν τα παιδιά του.

 «Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Νιώθω ότι καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα πυροτέχνημα στο σύνολο της σχέσης με τους γονείς τους, οπότε θεωρώ ότι δεν το λάβανε τόσο βαριά όσο το έχω λάβει εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα