Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με πήρε κατά λάθος στο κινητό την ώρα που με απατούσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με πήρε κατά λάθος στο κινητό την ώρα που με απατούσε

Πολύς τζόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο, σύμφωνα με μη εξακριβωμένες πληροφορίες, η διοίκηση του ΑΝΤ1 προορίζει για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Λιάγκας και Γρηγόρης φυσικά αρνούνται ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχετική συζήτηση, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου, ως έμπειρη ρεπόρτερ, συνάντησε τον παρουσιαστή του «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη, από τα επαγγελματικά ως τα προσωπικά του.

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε ο παρουσιαστής, μίλησε και για τη σχέση του με τις γυναίκες και ειδικότερα με τις συντρόφους του.

«Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ξαναέφτασα κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός», απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι στα σχέδιά του να παντρευτεί με την Νάνσυ Αντωνίου, σύντροφο και συνεργάτη του.

«Με τη Νάνσυ γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό (στο Mega). Ξυπνάμε το πρωί μαζί, δουλεύουμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, όμορφα και δύσκολα. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα