Μαίρη Συνατσάκη: Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ

Μαίρη Συνατσάκη: Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ

Η παρουσιάστρια παραδέχεται πως αντιλαμβάνεται πλέον διαφορετικά τη ζωή, αλλά και πως θα μπορούσαμε να ήμασταν όλοι εμείς τα θύματα του μεγάλου σεισμού.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολουθεί με μεγάλη στενοχώρια όλα όσα συμβαίνουν στη Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό και το μεσημέρι της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, σημειώνοντας όλα όσα την κάνουν να νιώθει ευγνώμων για τη ζωή της. Η επιχειρηματίας τόνισε πως ζούμε από θαύμα και τύχη, που ο σεισμός δεν έπληξε τη δική μας χώρα.

«Με συγκινεί διαφορετικά πια η ζωή. Όχι λόγω ορμονών. Όχι. Είναι που εκτιμώ αλλιώτικα τα θαύματα και την τύχη. Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αυτή την εβδομάδα αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ.

Από θαύμα σώθηκαν οι άνθρωποι, μικροί μεγάλοι, νεογέννητα από χαλάσματα. Από τύχη υπάρχει ακόμη αυτή η παραλία στη Σαρωνίδα που βούτηξα τα πόδια μου πρώτη φορά 6 μηνών και επέστρεψα χθες 38 ετών με την 2 μηνών μικρουλένια μου.

Από θαύμα η 2 μηνών μικρουλένια μου. Αν μπορούμε κάποιες μέρες, να μετράμε περισσότερο τα τυχερά μας και τα θαύματά μας, από τις ατυχίες και τα δύσκολα μας, θα ήταν… θαύμα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα