Παντελής Τουτουντζής: Αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο έχουμε πρόβλημα - Γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ

Παντελής Τουτουντζής: Αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο έχουμε πρόβλημα - Γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος σχολίασε το νομοθετικό κενό που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε και τα οποία τον οδήγησαν στην κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της καλή τους φίλης, Ελένης Φουρέιρα.

«Αυτή τη στιγμή, αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς και, εάν δεν υπάρχουν συγγενείς, σε ίδρυμα. Αυτό είναι το μελανό μας σημείο και γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ» ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Σε ότι αφορά τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media, ο make up artist τόνισε: «Κάποτε εμείς – που οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι – πληγωνόμασταν πάρα πολύ, γιατί το όπιο ενός κενού ανθρώπου είναι το bullying. Ήμασταν πολύ εύκολοι στόχοι. Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα, με έστειλαν μέχρι και στον ψυχολόγο».

«Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα. Όμως, μέσα στην κατάθλιψη είπα: συγγνώμη, εγώ θα ζω έτσι, επειδή μπορεί να ξυπνήσει η κυρία Μαρία και να με βρίζει, γιατί απλά η κοινωνία με κάνει εύκολο στόχο; Όχι! Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη» εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο make-up artist.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της στενής του φίλης, Ελένης Φουρέιρα, ο Παντελής Τουτουντζής ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι τόσο αγχωτικό και προσωπικό και να ακούς στην τηλεόραση ότι ισχύει, ενώ εσύ ανησυχείς ότι δεν θα συμβεί. Μου το ανακοίνωσε στην Κρήτη, πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα 2-3 φορές».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα