Σόφη Ζαννίνου: Έφαγα χαστούκια λόγω αυτής της ασυνέπειας

Σόφη Ζαννίνου: Έφαγα χαστούκια λόγω αυτής της ασυνέπειας

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε το Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για τον πατέρα της και το πόσο αυστηρός ήταν.

Διάβασα τη δήλωση που είχατε κάνει για το χρόνο, ότι προτιμάτε να είστε συνεπέστατη και να πηγαίνετε παντού ένα τέταρτο νωρίτερα. Σας δημιουργεί ένα άγχος όλο αυτό;

Πάντα έτσι γίνεται. Πάντα περιμένω και λέω είναι τελευταία φορά που το κάνω αλλά πάντα είναι προτελευταία γιατί το ξανακάνω. Προτιμώ να είμαι ήρεμη από το να είναι κυνηγημένη. Και ποιος δεν το θέλει αυτό; Οπότε πάω ένα τέταρτο νωρίτερα από τον ορισμένο χρόνο και είμαι ήσυχη.

Αυτό είναι κάτι που έχει προκύψει από τον πατέρα σας, όπως είχατε πει.

Ακριβώς γιατί κάποια στιγμή είχα φάει χαστούκια έξω από την Παλιά Αθήνα που τραγουδούσα. Εγώ προερχόμενη από το θέατρο είχα μεγάλη πειθαρχία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στα κέντρα που τραγουδούσα από το ‘68 ήταν απείθαρχοι άνθρωποι απλά υπήρχε μια άλλη χαλαρότητα. Δηλαδή λέγαμε, ας πούμε να κάνουμε πρόβα στις 10 στο θέατρο και έπρεπε να είμαστε δέκα παρά τέταρτο όλοι. Στα κέντρα πηγαίναμε και δέκα μισή και έντεκα γιατί πάντα υπήρχε αυτή η χαλαρότητα. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή με ρώτησε όταν τραγουδούσα, τι ώρα έχω πρόβα, του απάντησα και αντί να πάω στις δέκα πήγα μισή ώρα μετά. Ήταν εκεί και έφαγα χαστούκια λόγω αυτής της ασυνέπειας έξω από το κέντρο.

Εσάς ο μπαμπάς σας σας ζήτησε συγγνώμη λόγω της συμπεριφοράς που είχε;

Όχι γιατί ίσως να μην το είχε καταλάβει και ποτέ ότι ήταν αυτή η συμπεριφορά σκληρή. Ο πατέρας μου δεν κατάλαβε ποτέ ότι ήταν σκληρός γιατί συγχρόνως ήταν και πολύ γλυκός. Σκέψου ότι η κόρη μου έκανε απουσίες εν αγνοία μου και πήγαινε ο παππούς της στο σχολείο να τις δικαιολογήσει. Εγώ το μάθαινα όταν τελείωνε η σχολική χρονιά.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα