Χρήστος Παπαδόπουλος: Δεν θεωρώ συναδέλφους μου τους τράπερ, καλύτερα να κάνουν πολεμικές τέχνες

Χρήστος Παπαδόπουλος: Δεν θεωρώ συναδέλφους μου τους τράπερ, καλύτερα να κάνουν πολεμικές τέχνες

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

«Ήταν μια πρόκληση για μένα να γράψω τη μουσική για το Κόκκινο Ποτάμι, είμαι κι εγώ μισός Πόντιος, από τα Γρεβενά. Ο Μανούσος Μανουσάκης δεν είναι μόνο καλός σκηνοθέτης, ξέρει και πάρα πολύ καλά ιστορία και αυτό με συγκινεί. Έχω γράψει μουσική για 23 σειρές στην ελληνική τηλεόραση και εφτά ταινίες στον κινηματογράφο» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

«Με τα Παιδιά από την Πάτρα κάναμε τέσσερις δίσκους που πούλησαν 750.000 αντίτυπα. Θεωρούνται μέσα στους 10 πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών στην Ελλάδα. Ο Σταμάτης Κόκοτας, για να μας πείσει να πάμε μαζί του περιοδεία στην Αμερική, μας πήγε βόλτα με το αμάξι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου», είπε στην συνέχεια ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν αθυρόστομη, αλλά είχε δίκιο γιατί είχε περάσει πολλά στη ζωή της. Το τέλος για τα Παιδιά από την Πάτρα ήρθε επειδή είχαμε διαφορές μεταξύ μας για το πως θα είναι ο στίχος, ο ήχος. Δεν θεωρώ συναδέλφους μου τους τράπερ, καλύτερα να ανοίξουν μια σχολή και να κάνουν πολεμικές τέχνες».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα