Σύζυγoς του Αντύπα για την επίθεση που δέχτηκε στην πίστα: Ο κύριος έπαθε κρίση πανικού

Σύζυγoς του Αντύπα για την επίθεση που δέχτηκε στην πίστα: Ο κύριος έπαθε κρίση πανικού

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντύπας και την επίθεση που δέχτηκε στην πίστα μίλησε η σύζυγος και στενή συνεργάτιδα του τραγουδιστή, η οποία εξήγησε τι πραγματικά συνέβη.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του», ανέφερε μιλώντας στο Mega.

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη», συμπλήρωσε. 

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η ορχήστρα δεν σταμάτησε να παίζει μουσική, ενώ ο Αντύπας, συνέχιζε να τραγουδά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.


«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στην γυναίκα του», είπε η σύζυγος του Αντύπα.

«Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα