Ζωή Κρονάκη: Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη, άρχισε να τον βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας

Ζωή Κρονάκη: Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη, άρχισε να τον βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Ζωή Κρονάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην εκπομπή «Δύο στη Μία», τις εντυπώσεις της από τη Τζένη Θεωνά στις «Μαμά-δες» αλλά και τις ακραίες συμπεριφορές που έχει βιώσει ως ρεπόρτερ στο παρελθόν.

«Η μετακίνηση της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη ήταν στο πλαίσιο μιας στρατηγικής του καναλιού να κρατήσει την ενημέρωση το πρωί. Η εκπομπή του Φώτη και της Τζένης πήγε κι εκείνη στη 13:00. Είναι μία ζώνη καινούργια αυτή που έχουμε αναλάβει, δεν υπήρχε αντιστοίχως κάτι τέτοιο στην ΕΡΤ1. Επομένως, όλο αυτό θέλει χτίσιμο και χρόνο. Ευτυχώς, τον χρόνο θα τον έχουμε» δηλώνει η Ζωή Κρονάκη.

«Φυσικά και παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν θα με «ρίξουν». Σίγουρα θα συζητήσουμε για κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, ήδη από τον Γενάρη θέλουμε να εντάξουμε καινούργιες στήλες στην εκπομπή» διευκρινίζει η δημοσιογράφος.

Πώς της φαίνεται η Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες», την οποία παρουσίαζε μέχρι πρότινος η ίδια;

«Για μένα ήταν το project που με ανέδειξε, ήταν «σταθμός». Κάποια στιγμή βλέποντάς το στο σπίτι μου και αναπόλησα και υπήρχε ένα μικρό αγκαθάκι, μια χαρμολύπη. Τώρα δεν νιώθω ότι μου λείπει τόσο πολύ όσο στην αρχή. Τη Τζένη όχι μόνο την παρακολουθώ αλλά πηγαίνω και τρυπώνω στο γύρισμα. Δε μπήκα στη λογική να πω κάτι στη Τζένη σε σχέση με την παρουσίαση, τις παρουσιάζει εξαιρετικά» σημειώνει η Ζωή Κρονάκη, ενώ παραδέχεται ότι της ζητήθηκε η γνώμη της για την πορεία της εκπομπής.

Ποια είναι τα πιο ακραία συμβάντα που έχει αντιμετωπίσει σε ρεπορτάζ;

«Έχει συμβεί σε ρεπορτάζ να κλωτσήσουν την κάμερα, έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη, άρχισε να τον βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας. Κάποιος άνθρωπος, που ήταν να γίνει το γύρισμά του στον χώρο, ενώ είχε ενημερωθεί, λειτούργησε πάρα πολύ άσχημα. Εγώ θυμάμαι άρχισα να κλαίω, έλεγα «σε παρακαλώ, άφησέ μας να φύγουμε». Σηκωθήκαμε και φύγαμε κι αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να μας απειλεί με κάποιον τρόπο» εξομολογείται η Ζωή Κρονάκη.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα