Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: Κατασκευασμένο το εξώδικο για να επωφεληθεί ο ίδιος

Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: Κατασκευασμένο το εξώδικο για να επωφεληθεί ο ίδιος

Πώς αντιδρά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο εξώδικο που απέστειλε ο Αλέξης Παππάς, ζητώντας του να μη χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά του.

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

 «Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε δελτίο τύπου και ο Αλέξης Παππάς είπε ότι δεν υπογράφει. Τι πας να κάνεις, πας να κόψεις 20 μεροκάματα των ανθρώπων που ήρθαν να δουλέψουν; Έχω βάλει μία τελεία μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές.

 Ήρθαν και μου είπαν πέντε πράγματα μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά δεν ήθελαν να έρθουν στον δικηγόρο», ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
 
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε.

 Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα