Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα - Έκπληξη η εμφάνισή της στο MadWalk

Η Καλομοίρα έχει άγχος που… δεν έχει άγχος! Η τραγουδίστρια δήλωσε πως της έχει λείψει η Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα, από τα backstage για τις πρόβες που κάνει για την εμφάνισή της στο MadWalk 2022.

Η τραγουδίστρια αρχικά ανέφερε: «Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος», είπε αρχικά η Καλομοίρα και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ».

Και τόνισε για τα παιδιά της που δεν έχουν έρθει μαζί της στην Ελλάδα: «Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδήσω, γιατί θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν σχολείο και δεν μπορούσα να το βγάλω. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι γι’ αυτό αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω».  

Για το αν θα συμμετείχε ξανά στην Eurovision, τόνισε «Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα