Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών του οργάνων για να με πιστέψετε;

Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών του οργάνων για να με πιστέψετε;

Σόκαρε η κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Εβελίνα Παπούλια περιέγραψε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τα περιστατικά που βίωσε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη σε πολλές από τις συνεργασίες τους, χαρακτηρίζοντάς τον πανέξυπνο και χειριστικό

"Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη. Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση"

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν τον λόγο της ηθοποιού, καθώς ο πελάτης τους ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι από όσα περιέγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε από τον φροντιστή του θεάτρου να πει τη δική του εκδοχή. Εκείνος με τη σειρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν είδε να συμβαίνουν όλα όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια στις κουίντες του θεάτρου, ενώ η άλλη πλευρά σημείωσε πως θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν εκείνος έλειπε για κάποια άλλη δουλειά.

"Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι και να πέσω από το μπαλκόνι": Τι είπε ο Φιλιππίδης στον δικηγόρο του
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης στο "Πρωινό μας", του ΣΚΑΪ, η Εβελίνα Παπούλια ακούγοντας όλα αυτά, είχε μία αποστροφή και απάντησε απευθυνόμενη στους δικηγόρους του κ.

Φιλιππίδη: "Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;".

Η απάντηση της ηθοποιού προκάλεσε ένταση στην αίθουσα, καθώς θεωρήθηκε απρέπεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα