Παρασκευή Κερασιώτη: Το βίντεο στο TikTok με την ποδιά σερβιτόρας – Δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα

Παρασκευή Κερασιώτη: Το βίντεο στο TikTok με την ποδιά σερβιτόρας – Δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα

Η Παρασκευή Κερασιώτη που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM, παράλληλα με το μόντελινγκ εργάζεται και ως σερβιτόρα για να συμπληρώνει το εισόδημά της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί πως το ότι εργάζεται ως σερβιτόρα δεν σημαίνει πως παράτησε το μόντελινγκ.

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα, γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα. Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε στο σχόλιο η Παρασκευή Κερασιώτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα