Τάσος Λέκκας: Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου - Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό

Τάσος Λέκκας: Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου - Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό

Ο Τάσος Λέκκας φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, αναφέρθηκε στο πόσο τον στήριξε η μητέρα του, ώστε να γίνει ηθοποιός.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και στο τέλος συγκινήθηκε έντονα.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα