Μαριάννα Τουμασάτου: Δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση

Μαριάννα Τουμασάτου: Δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση

Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 «Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί  εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση.

 Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους.

Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει».

 Όσο για τον θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο μέλλον αν εκείνος αθωωνόταν απάντησε: «Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα