Χαμός στη δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου. Η κατάθεση του Μάνου Παπαγιάννη

Χαμός στη δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου. Η κατάθεση του Μάνου Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκαν ξανά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, καθώς η ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στον συνάδελφό της, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, όταν το 2018 συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει - Πετάει».

Στη συνέχεια και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για σωματική βλάβη και μετά από αίτημα της Εισαγγελίας η υπόθεση εκδικάζεται και για τις δύο μηνύσεις. Στην εκπομπή Super Κατερίνα, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) αποκαλύφθηκε η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου.

Οι περιγραφές της σοκάρουν. «Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γα…σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές».

Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα