Μαντόνα: Σοκάρει τους θαυμαστές σε βίντεο χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Μαντόνα: Σοκάρει τους θαυμαστές σε βίντεο χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Σοκάρει τους ακολούθους της η Μαντόνα με βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ και δεν χρησιμοποιεί φίλτρα. Το πρόσωπό της απέχει από την εικόνα που έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές της, καθώς δείχνει παραμορφωμένο. Η ίδια λέει στο βίντεο «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;» ακούγεται να λέει όταν αντικρίζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 Πλαστικοί χειρουργοί του εξωτερικού πιθανολογούν για τις επεμβάσεις που έκανε η Μαντόνα στην Page Six. Βασίζονται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει η σταρ.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τη δημοσίευση, όπως και πολλοί άλλοι, εξεπλάγην και εγώ πολύ με την εμφάνισή της», είπε αρχικά ο Δρ. Ehsan Ali, Διευθύνων Σύμβουλος του «Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care. Μάλιστα, ο γιατρός μπόρεσε να διακρίνει περίπου εννέα επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Σίγουρα έκανε λίφτινγκ, το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό, χωρίς χαλαρότητα και ρυτίδες. Ένα λίφτινγκ αλλάζει και το σχήμα των ματιών, της Μαντόνα είναι τραβηγμένα προς τα πάνω. Επίσης, σίγουρα έχει κάνει ρινοπλαστική. Η μύτη της φαίνεται πολύ στενή με μυτερή άκρη. Για να μη μιλήσω για τα μπότοξ», είπε ο Δρ. Ehsan Ali.

Εξήγησε μάλιστα, πως τα μπότοξ που έχει κάνει, μαρτυρούν οι «ανύπαρκτες ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό της». «Έχει πειράξει και τα ζυγωματικά της, πιθανότατα να έχει συμπληρώσει υαλουρονικό. Φαίνονται εντελώς διαφορετικά και προεξέχουν», ανέφερε ο ειδικός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα