Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένους με τους γιους τους

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένους με τους γιους τους

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για τις συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση, την φιλοσοφία, την χορτοφαγία και την σειρά «Μαύρο Ρόδο».

 Όσον αφορά την τηλεόραση ανέφερε πως: «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες. Η πιο αντίξοη συνθήκη ήταν όταν στο Άγγιγμα Ψυχής γυρίζαμε ξανά και ξανά τη σκηνή στα χιονισμένα Ζαγόρια με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Επίσης, έχω μπει στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα με κρύο και συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό. Ήμουν πάντα επιλεκτική στις δουλειές μου. Εάν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές. Πράγματι, στις δουλειές που έκανα ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν λίγο σε καλύτερη μοίρα, νομίζω, από την πρωταγωνίστρια».

 Συνέχισε μιλώντας για την φιλοσοφία ως εξής: «Στη ζωή μου με βοήθησε η φιλοσοφία. Παρακολουθούσα πρακτική φιλοσοφία για χρόνια και έκανα ασκήσεις. Τα παιδιά διδάσκονται από το παράδειγμά μας, όχι από τα λόγια μας. Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα