Μαντόνα: Είναι γκέι; – Το βίντεο που έβαλε «φωτιά» στα social media

Μαντόνα: Είναι γκέι; – Το βίντεο που έβαλε «φωτιά» στα social media

Με ένα μόνο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μαντόνα κατάφερε να προκαλέσει χαμό γύρω από το όνομά της και να βάλει «φωτιά» στα social media. Αυτή τη φορά, η Μαντόνα, άφησε να εννοηθεί πως είναι gay, χωρίς όμως να το πει «ανοιχτά».

Η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια στο μπάνιο της, να προσπαθεί να πετάξει να βάλει καλάθι με ένα ζευγάρι ροζ εσώρουχα στον κάδο απορριμμάτων και να αστοχεί εντελώς. 

«Αν αστοχήσω, είμαι γκέι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και δημιούργησε χαμό γύρω από την σεξουαλικότητά της καθώς… αστόχησε να βάλει καλάθι. 
Αν και η Μαντόνα δεν έχει πει ποτέ πως βρίσκεται σε σχέση με γυναίκα, τα καυτά φιλιά που έχει ανταλλάξει με γυναίκες έχουν «γράψει».

Αρχικά, είχε ανταλλάξει καυτά φιλιά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Χριστίνα Αγκιλέρα στα MTV Video Music Awards του 2003, ενώ πρόσφατα, στα γενέθλια των 64 χρόνων αντάλλαξε καυτά φιλιά με τις φίλες της στο πίσω μέρος της λιμουζίνας της.

@madonna

♬ original sound - nudy georges

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα