Αλεξανδράκη: Είστε άθλιοι - Η απάντηση στις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

Αλεξανδράκη: Είστε άθλιοι - Η απάντηση στις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την είδηση ότι έκανε "Απόπειρα αυτοκτονίας"

Σε έξαλλη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού παρενέβη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου δημοσίευσε story στον προσωπικό της λογαριασμό αναφερόμενη στο δημοσίευμα που ήθελε την ίδια να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έμαθε για την – ψευδή, όπως αποδείχτηκε – είδηση από τον φίλο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος της τηλεφώνησε ανήσυχος.

«Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα! Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο που «έβγαλε» το αποκλειστικό για την απόπειρα αυτοκτονίας της, είπε:

 «Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο και έχω κάνει συμφωνία με το θεό να μπορώ να κάνω και story. Είστε άθλιοι , τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψετε εκείνον τον βιασμό στο ξενοδοχείο και εσυ δημοσιογράφε που τα πήρες , ξέρεις να διαστρεβλώνεις μια ιστορία για να διαφημίσεις το ξενοδοχείο όπως ξέρεις επίσης να διαστρεβλώνεις έναν βιασμό , έλα καλημέρα»

Δείτε το story που δημοσίευσε η ίδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα