Τρύφωνας Σαμαράς: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο

Τρύφωνας Σαμαράς: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο

Σε μια επέμβαση ρουτίνας υποβλήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hair stylist  αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα και δεν μπόρεσε να αποφύγει την επέμβαση. Μάλιστα, πριν το χειρουργείο θέλησε να μιλήσει  για την περιπέτεια της υγείας του που τον οδηγεί να διορθώσει το διάφραγμα στη μύτη του, καθώς δυσκολεύεται να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Στο χειρουργείο για δεύτερη φορά
«Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω κυρίως στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο χειρουργείο. Έχω πολύ άγχος γιατί θα μου βάλουν μέθη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 Η επέμβαση στο διάφραγμα είχε επιτυχία και λίγο μετά ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Όλα τέλεια! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές και επίσης πολλά φιλία στον κύριο Νομικό που με χειρούργησε» έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος hair stylist των celebrities.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα