Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αθώος και σε δεύτερο βαθμό. Τι αποζημίωση θα πάρει;

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου το οποίου τον έστειλε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και τον έφερε αντιμέτωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Πέντε χρόνια μετά, και το Εφετείο τον δικαίωσε και σε δεύτερο βαθμό. Με την απόφαση που εκδόθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης και για την ηθική βλάβη αλλά και για την αναπηρία που προκλήθηκε στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή T-Live του Alpha.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το Εφετείο μείωσε το ποσοστό συνυπαιτιότητας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο τροχαίο επειδή δεν φορούσε κράνος. Το ποσοστό μειώθηκε από 30% σε 20%.

 
Το Εφετείο, δέχθηκε πως αποκλειστικά υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου που δεν είχε την προσοχή του τεταμένη.

«Έχουμε βελτίωση και στο νοητικό επίπεδο και στο κινητικό»
   
Στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha μίλησε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, κ. Τάτσης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων κai στην κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

«Ξέρω κάποια πράγματα, έχουνε περάσει χρόνια, έχει δοθεί ένας κολοσσιαίος αγώνας. Όταν τον είχα δει εγώ και μου έλεγε η σύζυγος του, η Εβελίνα ότι “εγώ θα βρω τρόπο, θα κινήσω γη και ουρανό, θα κάνουμε τα πάντα με τους γιατρούς, τις φυσικοθεραπείες και τις επεμβάσεις για αν γίνει καλά” δεν ήθελα να την πληγώσω αλλά, έχοντας δει την κατάσταση του Κωνσταντίνου, είχα σκεφτεί μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανέλθει ποτέ. Ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του και πραγματικά εγώ ήμουν πεποισμένη ότι ο άνθρωπος αυτός θα έμενε για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να εκφραστεί, με ελάχιστη αίσθηση της πραγματικότητας και χωρίς να μπορεί να κινηθεί» τόνισε, αρχικά, η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, από το τραγικό βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων το ’17, ο Κωνσταντίδος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχουμε βελτίωση και στο νοητικό επίπεδο και στο κινητικό. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτό τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγος του κατά τρόπο συγκλονιστικό και βεβαίως, με αφορμή την βελτίωση της υγείας του Κωνσταντίνου, εκ μέρους του ίδιου, της οικογένειας του και κυρίως του ανήλικου παιδιού του θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς κυρία Στεφανίδου γιατί από την πρώτη στιγμή σταθήκατε δίπλα του, βοηθήσατε με πολλούς τρόπους την οικογένεια» υπογράμμισε, μέσα σε όλα, ο κ. Τάτσης.

Λίγο αργότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου συμπλήρωσε με χαμόγελο πως «όταν έρθει η ώρα και θα είναι καλά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και θα στέκεται στα πόδια του και θα μπορεί να πει ο ίδιος το ευχαριστώ, επειδή στάθηκαν στο πλευρό του πολύ μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια και νοσηλευτικά ιδρύματα, θα πάμε μαζί παρέα να τους δούμε και να πούμε “με τη βοηθεία σας και τη βοήθεια του Θεού” έγινε το θαύμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα