Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και πως αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα.

 Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της… Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

 Πρόσθεσε επίσης ότι: «Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, έκανε αναφορά στην εξωδικαστική προσέγγιση αναφέροντας πως: «Έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα