Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανάρτησή της κόρης του, Ιλένια για την κηδεία του

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανάρτησή της κόρης του, Ιλένια για την κηδεία του

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια. Ο Ρόμπερτ με την ευγενική του φυσιογνωμία, ήταν ένας καλλιτέχνης ο οποίος άφησε την δική του σφραγίδα στην ελληνική ποπ μουσική.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε μέσα από συνέντευξή της στην κηδεία του καλλιτέχνη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην Φιλελλήνων.
 
Πριν από λίγο, η Ιλένια Ουίλιαμς προχώρησε με τη σειρά της σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του σε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή.

Στο story που ανέβασε, έγραψε σχετικά με την κηδεία του πατέρα της.

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας» έγραψε η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου, ενώ η Ιλένια Ουίλιαμς τόνισε ότι μετά την κηδεία θα γίνει αποτέφρωση σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα