Ρίκι Μάρτιν για υπόθεση αιμομιξίας: Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή

Ρίκι Μάρτιν για υπόθεση αιμομιξίας: Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή

Τη σιωπή του έσπασε ο Ρίκι Μάρτιν έπειτα από την καταγγελία του ανιψιού του εναντίον του περί σχέσης αιμομιξίας.

Μιλώντας στην Page Six, ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας ανοιχτά για όσα για τις κατηγορίες του ανιψιού του τις οποίες και τελικά, απέσυρε.

«Για δύο εβδομάδες δεν μου επέτρεπαν καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, επειδή ακολουθούσα τη διαδικασία που με υποχρέωνε ο νόμος. Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Επρόκειτο για ψευδείς και κατασκευασμένους ισχυρισμούς» με τους δικηγόρους του να επισημαίνουν ότι «η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση».

«Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά η νομική ομάδα του τραγουδιστή.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του.

 Ο Μάρτιν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως εκείνος κι ο 21χρονος ανιψιός του είχαν οποιουδήποτε είδους σχέση για επτά μήνες, όπως κατέθεσε ο νεαρός. 

«Δυστυχώς, το άτομο που ισχυρίστηκε όλα αυτά, παλεύει με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν ποτέ δεν είχε εμπλακεί και ούτε θα εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή στο «The Post» και πρόσθεσε:

«Η ιδέα και μόνο είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση, μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO