Λόπεζ και Άφλεκ ετοιμάζουν δεύτερο γάμο και ένα μεγάλο πάρτι!

Λόπεζ και Άφλεκ ετοιμάζουν δεύτερο γάμο και ένα μεγάλο πάρτι!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Τζένιφερ Λόπεζ ύστερα από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

 Η Λατίνα τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Λας Βέγκας το περασμένο Σάββατο (16/7), σε μια σύντομη τελετή με λίγους αγαπημένους τους ανθρώπους κοντά τους. Όμως φαίνεται ότι ετοιμάζουν και δεύτερο γάμο και μάλιστα θα τον γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι που αναμένεται να είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Σύμφωνα με το “People”, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει άλλον ένα γάμο, και μάλιστα άμεσα, που όμως δεν θα είναι σε κλειστό κύκλο, αλλά θα παρευρεθούν πολλοί συγγενείς και φίλοι τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος, όπου θα παντρευτούν… ξανά!

 Η 52χρονη Λόπεζ, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο, θα αλλάξει το επίθετό της σε Τζένιφερ Άφλεκ, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στους θαυμαστές της.

Πάντως στην πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο της η Τζένιφερ Λόπεζ, ποζάρει κάτω από τα σεντόνια του κρεβατιού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα χαμόγελο που προδίδει την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε την όμορφη και κομψή βέρα που κοσμεί πλέον το δάχτυλό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα