Τόλης Βοσκόπουλος: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του - Το μήνυμα της Γκερέκου

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών, για το ετήσιο μνημόσυνο του.

Η σύζυγός, Άντζελα Γκερέκου, με τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες, έφθασαν πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο.

Σε ηλικία 80 ετών και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και σε όλους τους Έλληνες.

Το μήνυμα μετά το μνημόσυνο
 
«Σας ευχαριστούμε πολύ σήμερα, που τιμήσαμε με αγάπη όλοι μαζί την μνήμη του» έγραψε η Άντζελα Γκερέκου μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

 Η ηθοποιός δημοσίευσε παράλληλα μια φωτογραφία της από το φινάλε της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν είχε ακουστεί ένα τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου και το πλάνο που η Άντζελα Γκερέκου σιγοτραγουδά και κοιτά τον ουρανό προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές.

Ήταν μια όμορφη αφιέρωση στον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021. Το τραγούδι που επέλεξε η ομάδα της σειράς ήταν το “Πριν χαθεί το όνειρό μας”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα