Ιωάννα Τούνη: Ζω δεν παθαίνω τίποτα

Ιωάννα Τούνη: Ζω δεν παθαίνω τίποτα

Εξηγήσεις για την αποχή της από Instagram έδωσε η Ιωάννα Τούνη. Η ίδια τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί αρκετά  μηνύματα για την αποχή της από τα social media, ενώ απάντησε και για το αν είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο διάστημα πολλά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλουν την instagrammer να έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μετά από τις φήμες που τους ήθελαν χώρια, η ίδια με μία ανάρτησή της ζήτησε από τον κόσμο να μην μπαίνει στην κλειδαρότρυπά της και ό,τι έχει να πει θα το πει όταν το θελήσει.

Στο νέο Instagram story  της, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους ακόλουθούς της που τους έχει συνηθίσει σε αρκετά συχνές αναρτήσεις καθημερινά: «Τι κάνετε; Σας έλειψα λίγο; Εμένα πάντως μου λείψατε να ξέρατε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα