Τζένιφερ Λόπεζ: Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο ήταν να μοιραστώ τη σκηνή με τη Σακίρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο ήταν να μοιραστώ τη σκηνή με τη Σακίρα

Αυτό ήταν ένα πλήγμα που δεν μπορούσε να το ανεχτεί για τίποτα στον κόσμο. Ήταν η χειρότερη ιδέα που θα μπορούσε να κατεβάσει ανθρώπου νους! Κι όμως συνέβη στην Τζένιφερ Λόπεζ

Και τι ήταν αυτό το φρικτό που έπαθε; Ότι έπρεπε να μοιραστεί στην σκηνή με την Σακίρα στον αγώνα Super Bowl και δεν μπορούσε να βρίσκεται μόνη της στο προσκήνιο για να κάνει το δικό της σόου για μισή ώρα! Πού ν΄ αντέξει τέτοιο πράγμα;

Η Τζένιφερ Λόπεζ, όπως παρουσιάζει άρθρο στο topontiki.gr, θεωρεί ότι ήταν η απόλυτα καλή ιδέα να μοιραστεί την σκηνή στο Super Bowl με την Σακίρα.

«Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο», ομολογεί η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ρώτησε τους διοργανωτές του NFL γιατί είχαν την ιδέα να βάλουν στην σκηνή δυο γυναίκες για ένα σόου που συνήθως ανατίθεται σε έναν καλλιτέχνη.

Το πολυαναμενόμενο από τους φαν της ντοκιμαντέρ του Netflix, με τον τίτλο Halftime, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Tribeca.

Η 52χρονη σταρ λέει ότι ενοχλήθηκε απίστευτα όταν υποχρεώθηκε να μοιραστεί την σκηνή στον αγώνα του Super Bowl, το 2021, με τη Σακίρα.

Όταν ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι η Τζέι-Λο θα ανέβαινε στην σκηνή μαζί με την Σακίρα, οι φαν της δεν είχαν ιδέα ότι η Λόπεζ μισούσε αυτή την ιδέα.

«Έχουμε έξι γ@μημ… Λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, κι αν πάρουμε ένα λεπτό, μας μένουν πέντε. Αλλά πρέπει να έχουμε συγκεκριμένα τραγούδια. Πρέπει να έχουμε τον δικό μας χρόνο. Δεν πρόκειται να είναι μόνο γ@μημ… Χορός. Πρέπει να πούμε ένα τραγούδι», λέει η Λόπεζ στον μουσικό διευθυντή της, προσθέτοντας:

«Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο, να βάλεις δύο ανθρώπους στο σόου του Super Bowl. Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο».

Όπως παραδέχεται η Τζέι-Λο στο ντοκιμαντέρ αυτό, περίμενε χρόνια να της δοθεί η ευκαιρία να εμφανιστεί στο Super Bowl. «Αυτό είναι κάτι για το οποίο δούλευα και ήλπιζα εδώ και χρόνια», λέει η σούπερ σταρ.

«Τυπικά, έχεις ένα πρώτο όνομα στο Super Bowl. Αυτός χτίζει το σόου και αν οι διοργανωτές επιλέξουν να έχουν καλεσμένους, έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ήταν προσβλητικό να πουν ότι δύο Λατίνες θα κάνουν τη δουλειά που ιστορικά κάνει ένας καλλιτέχνης», εξηγεί στο ντοκιμαντέρ, ο μάνατζερ της Τζέι-Λο, Μπένι Μεντίνα.

Βεβαίως η Λόπεζ και η Σακίρα βρήκαν τρόπο να συνυπάρξουν στην σκηνή, αλλά περιορίστηκαν σε μία επαγγελματική και ψυχρή σχέση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα