Η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της:  Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο

Η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της:  Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο

 Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω...  είπε Λάουρα Νάργες, μιλώντας για την δύσκολη εγκυμοσύνη της.

Καλεσμένη στην παρέα της «Ελένης» ήταν η Λάουρα Νάργες. Η μέλλουσα μητέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού!

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να χαϊδέψει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Λάουρα Νάργες και αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί στο πλατό της εκπομπής. «Βρε άτιμη, μας έλεγες για το πόσο ευτυχισμένη είσαι, πόσα πράγματα ένιωσες από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισες… Ήσουν έγκυος και δεν μου το έλεγες; Πες την αλήθεια, το μάτι της Ελένης βλέπει πίσω από τις βλεφαρίδες σου!», είπε η παρουσιάστρια.

Η Λάουρα Νάργες διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

«Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να δουλέψω πολύ να φύγουν οι δαίμονες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, του απογαλακτισμού… Ήταν σκληρή δουλειά και συνεχίζω. Όταν έφτασα σε καλό επίπεδο ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει. Όταν μαθαίνεις να μην εθελοτυφλείς και να μην λες ψέματα στον εαυτό σου, να έχεις αυτή την αηδιαστική ειλικρίνεια, αυτό συμβαίνει μόνο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με σένα σε έναν καθρέφτη και τα βγάζεις όλα, τα καλά και τα πολύ κακά, όπου εκεί είναι η πρόκληση».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως προσωπικά θα ήθελε να αποκτήσει πέντε παιδιά, ωστόσο μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι κατέληξαν πως θα ήθελαν τουλάχιστον τρία παιδιά.

Η Λάουρα Νάργες και η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκαν το πως βίωσαν την εγκυμοσύνη. Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω… Σκεφτόμουν και έλεγα πως πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πως πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή;».

Η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε πως το πρώτο τρίμηνο για εκείνη ήταν δύσκολο και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «φουλ παραξενίδου» εκείνο το διάστημα.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε», είπε η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της και ύστερα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

«Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», είπε η Λάουρα Νάργες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα