Σκουλός για το bullying λόγω του χρώματός του: Έκανα μπάνιο τέσσερις φορές τη μέρα

Σκουλός για το bullying λόγω του χρώματός του: Έκανα μπάνιο τέσσερις φορές τη μέρα

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία, για τους τοξικούς ανθρώπους στις συνεργασίες & για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την ζωή του αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι να έχω πολλές αγκαλιές. Ό,τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στα παιδιά μου τώρα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Είχα έναν εξαιρετικό μπαμπά και μια μαμά που δεν την έχω ακούσει μέχρι σήμερα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της. Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Έκανα μπάνιο τρεις και τέσσερις φορές μέσα στην ημέρα για να δείξω ότι είμαι εντάξει. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν μου έμεινε κατάλοιπο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ζούμε εποχές Τρούμαν. Υπάρχει ένας φόβος, ένα ρόπαλο και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα λάθος για να σε κοπανήσουν. Από μικρό παιδί φωτογράφιζα με τις καμερίτσες που είχε ο μπαμπάς μου. Όταν άρχισα να έχω το χαρτζιλίκι μου το ξόδευα σε φιλμ, σε περιοδικά μόδας και φωτογραφίας», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα πρώτα ερεθίσματα που τον ώθησαν στο να αγαπήσει την φωτογραφία.

«Φωτογράφιζα φίλους ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα