Πετρέλης για Ρουβά: Ήθελε να πει για τον Λιγνάδη, ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του

Πετρέλης για Ρουβά: Ήθελε να πει για τον Λιγνάδη, ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του

Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου...

Ο Θάνος Πετρέλης μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend, μεταξύ άλλων, πήρε θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Έχω πει στις κόρες μου να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Αν κάτι ο μη γένοιτο συμβεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις, εννοώ αν γίνει κάτι έχει συμβεί, είναι δεδομένο, δεν μπορείς να το φέρεις πίσω, τόνισε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

 
«Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε. Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου» δήλωσε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα