Η Linda Evangelista δείχνει πρόσωπο και σώμα μετά τις πλαστικές

Η Linda Evangelista δείχνει πρόσωπο και σώμα μετά τις πλαστικές

Η Linda Evangelista, το μοντέλο που θύμιζε τη Σοφία Λόρεν και έκανε εκατοντάδες εξώφυλλα περιοδικών μόδας στον κόσμο, εδώ και πέντε χρόνια ζει το δικό της εφιάλτη.
Ζει απομονωμένη εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, μετά την παραμόρφωση που υπέστη συνέπεια ενός συνδρόμου μετά από μια αισθητική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Τώρα, η Linda Evangelista είναι έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της.

Στο νέο τεύχος αυτής της εβδομάδας του PEOPLE, η Evangelista, 56 ετών, ανοίγεται για τον συναισθηματικό και σωματικό πόνο που έχει βιώσει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, αφού ισχυρίζεται ότι το CoolSculpting - μια δημοφιλής, εγκεκριμένη από τον FDA διαδικασία "κατάψυξης λίπους" που έχει προωθηθεί ως μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση - την άφησε «μόνιμα και βάναυσα παραμορφωμένη».

Η Evangelista κατέθεσε αγωγή τον Σεπτέμβριο εναντίον της μητρικής εταιρείας του CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc. για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες CoolSculpting σε γραφείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα