Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ιωάννα Τούνη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ιωάννα Τούνη

Από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε τον άνδρα που φέρεται ότι της έχει κάνει revenge porn, έχει ξεσπάσει σάλος.

Ο άνδρας με τα αρχικά Μ.Κ. κατέθεσε μήνυση εις βάρος της Ιωάννας Τούνη κι η δικηγόρος του βγήκε σε σύνδεση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται κι ανέφερε τα εξής:

Ξεκίνησε ο διασυρμός του χθες, έχει ήδη κινηθεί η νομική διαδικασία οπότε θα αποφανθούν τα δικαστήρια για την εν λόγω κίνηση της κ. Τούνη. Είναι και σε εμάς ακατανόητο το γιατί η κ. Τούνη το αποφάσισε μετά από δύο χρόνια που ανέβηκε το βίντεο. Ο πελάτης μου αμέσως με το που βγήκε το βίντεο κατέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μήνυση, δίνοντας όλα τα στοιχεία.

 Δεν είχε τίποτα παραπάνω γιατί όσο θύμα είναι η κ. Τούνη άλλο τόσο θύμα ήταν και ο ίδιος ο οποίος ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής δυστυχώς στο βίντεο. Δεν το έχει στην κατοχή του. . Το βίντεο δεν είναι δυνατόν να το τραβά ο ίδιος, ήταν γυρισμένο σε εξωτερικό χώρο. Προφανώς κάποιος το τράβηξε εν αγνοία και των δύο ανθρώπων. Έγινε τώρα αυτή η αναφορά στον πελάτη μου και δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο.

Ο πελάτης μου χθες σοκαρίστηκε και μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που ανέβηκε το βίντεο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων που του έλεγαν να κλείσει τα social media και του εύχονταν να βγάλει καρκίνο και να πεθάνει και πολλά προσβλητικά μηνύματα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO