Γιώργος Μαυρίδης: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου

Γιώργος Μαυρίδης: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρω μια γυναίκα που θα ζήσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η συγκατοίκηση και η συντροφικότητα έρχονται στην πορεία, πρέπει να στο βγάλει και ο άνθρωπός σου ... είπε ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με την Κρίστη Καθάργια.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της γοητευτικής ψυχολόγου, με τους δυο τους να μετρούν πλέον 2,5 χρόνια κοινής πορείας. Ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε, μάλιστα, πως δεν περίμενε ποτέ να συναντήσει μια γυναίκα που θα θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του.

«Όταν πάρεις την απόφαση να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και θέλεις να συγκατοικείς και να είναι ο σύντροφός σου, λες ότι με αυτόν θα συνεχίσω. Ξεκινάς έτσι και στην πορεία φαίνονται τα υπόλοιπα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρω μια γυναίκα που θα ζήσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η συγκατοίκηση και η συντροφικότητα έρχονται στην πορεία, πρέπει να στο βγάλει και ο άνθρωπός σου. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα