Γονίδης: Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει

Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει....

Στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό της κόρης του ενώ δήλωσε πως έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος, επίσης αναφέρθηκε στην πίστη του στο θεό και στα θαύματα που έχει δει.

Άσ’ το μην το ψάχνεις είναι καψούρα μου. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει, είπε ο ίδιος.

Κι όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα, συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

 Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό που όσο περνούν τα χρονιά μεγαλώνει καθώς όπως σημείωσε είναι από τους “τυχερούς” που έχουν δει θαύματα.

“Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω. Με τα χέρια μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης υποστηρίζοντας πως έχει βιοενέργεια.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει δει και υποστήριξε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια.

“Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι ό,τι καλύτερο” ανέφερε επίσης ο Σταμάτης Γονίδης εξηγώντας πως “όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ και μισός άνθρωπος τότε παύει να έχει συναισθήματα”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα